slideshowEnglishDeutsch
Hijsen motorjacht met botenlift Yerseke Watersportservice Stalling van jachten in Yerseke bij Yerseke Watersportservice Op en afmasten met mastenkraan

Diensten voor bedrijven

Geïsoleerd, verwarmd, stofarm, aparte werkplaats

Yerseke Watersportservice heeft alle voorzieningen in huis om u als bedrijf van dienst te kunnen zijn. Wij houden ons zelf niet bezig met de verkoop of bemiddeling van jachten en hebben respect voor úw klanten. Ons bedrijf is gecertificeerd volgens het keurmerk veilige botenstalling.

Bent u een jachtwerf of importeur? Biedt u een uitgebreide aftersales en verzorgt u de winterstalling voor uw klanten? Zoekt u een centrale plaats waar u recent afgeleverde jachten kunt stallen i.v.m. garantiewerkzaamheden? Bij Yerseke Watersportservice zijn alle voorzieningen aanwezig, wij kunnen eventueel werkzaamheden voor u uitvoeren en u heeft een aantal schepen bij elkaar staan waar u ook uw nieuwe klanten mee naar toe kunt nemen.

Bent u een mastenmaker of tuiger? Onze botenlift is voorzien van een aparte mastenkraan. 2 aparte lieren van 1 ton elk zorgen er voor dat u alle werkzaamheden op een veilige wijze kunt uitvoeren. De mast hijsen met de ene lier en aanpikken in een veilige bootmanstoel vanuit de andere lier, of de mast in de vlucht laten kantelen met 2 lieren. De lieren zitten op 18-22 meter boven waterniveau (hoog/laagwater).

Bent u een jachttransporteur? Zoekt u, in Zuidwest Nederland, een goed bereikbare plaats met perfecte voorzieningen om uw jachten te laden of lossen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De kraan is goed bereikbaar met diepladervervoer en aanvullende diensten zijn aanwezig.

Heeft u een beroepsvaartuig en zoekt u een plaats voor klein onderhoud of reparatie van schade? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Hijsen bootslieden vlet Hijsen kotter met botenlift Yerseke Watersportservice
Kreeft 13 │ 4401 NZ Yerseke │ Tel.: 0113-576006 │ E-mail: info@yersekegroup.nl WhatsApp Yerseke Watersportservice facebook Yerseke WatersportserviceTwitter Yerseke WatersportserviceLinkedin Yerseke WatersportserviceYoutube Yerseke Watersportservice