slideshowEnglishDeutsch
Hijsen motorjacht met botenlift Yerseke Watersportservice Hijsen zeiljacht met botenlift Yerseke Watersportservice

Yerseke Watersportservice

Een jong bedrijf in Zeeland, gespecialiseerd in winterberging, jachtonderhoud en refit. Beschikbaar zijn 4 afzonderlijk verwarmde loodsen van totaal 6000 m2, een buitenterrein van ca 1000 m2 en drie aparte werkplaatsen. De nieuwe loodsen voldoen aan de strengste eisen ten aanzien van (brand)veiligheid.

Schepen in winterberging Yerseke Watersportservice

Doordat de werkplaats volledig gescheiden is van de winterstalling en het in de berging zelf niet is toegestaan werkzaamheden uit te voeren die 'schade of overlast aan andere schepen kunnen veroorzaken', wordt een plaats gecreëerd waar u uw jacht veilig kunt laten overwinteren. Kleine werkzaamheden, zoals in de wax zetten, vernissen, onderwaterverf aanbrengen en dergelijke, die geen overlast aan de overige schepen kunnen opleveren mogen uiteraard wel in de winterberging worden uitgevoerd. Rondom de schepen blijft voldoende werkruimte.

De winterstalling en de werkplaats zijn goed geïsoleerd en worden vorstvrij gehouden door een verwarmingssyteem. Hierdoor zal er nagenoeg geen condensvorming optreden en kunt u onderhoud en schilderwerk te allen tijde uitvoeren.

Valk Continental in Loods Yerseke WatersportserviceHet vervoer van en naar de haven wordt uitgevoerd met een moderne, hydraulische botenwagen van 50 ton. Uw boot rust tijdens het vervoer op 6 grote rubberen kussens. Voor het opstellen in de winterberging of buiten wordt gebruik gemaakt van moderne, gepatenteerde opsteljukken, ook met rubberen kussens, waarop uw schip veilig en stabiel geplaatst kan worden.

Het hijsen gebeurt met een nieuwe botenlift in de Kon. Julianahaven in Yerseke (gelegen aan de Oosterschelde). Hiermee kunnen schepen tot 50 ton worden gehesen.Keurmerk Veilige stalling Yerseke Watersportservice

Ons bedrijf is gecertificeerd volgens het keurmerk 'veilige botenstalling'.

Opstellen schepen buitenstalling YersekeIndien gewenst kunnen wij het totale onderhoud aan uw schip uitvoeren. Te denken valt aan onderhoud aan motoren en andere technische installaties, cleanen en in de wax zetten, antifouling-beurt etc. Ook osmosebehandelingen en teakdekrenovaties kunnen wij voor u uitvoeren. Wilt u alles zelf doen of gedeeltelijk, ook dan kunt u bij ons terecht, indien u speciaal gereedschap nodig heeft verhuren wij professioneel gereedschap. Ook voor een refit of update van uw schip kunnen wij u van dienst zijn.

Gescheiden van de winterberging is een aparte verkoop/opslagruimte voor verf, polyester, epoxy en algemene watersportartikelen.

Yerseke ligt aan de Oosterschelde en is gemakkelijk te bereiken vanuit Brabant, Zuid-Holland en Vlaanderen. Met de boot is het binnen 1 dag bereikbaar vanaf Westerschelde, Veerse Meer, Grevelingen, Volkrak, Haringvliet, Hollands diep, Maas, Merwede en Lek.

Kreeft 13 │ 4401 NZ Yerseke │ Tel.: 0113-576006 │ E-mail: info@yersekegroup.nl WhatsApp Yerseke Watersportservice facebook Yerseke WatersportserviceTwitter Yerseke WatersportserviceLinkedin Yerseke WatersportserviceYoutube Yerseke Watersportservice