slideshowEnglishDeutsch

Onderwaterschip

Of het nu voor een jaarlijkse antifouling laag is of voor een compleet herstel. Wij houden uw onderwaterschip in top conditie.
Wij kunnen o.a. voor u verzorgen:
  • Licht schuren en antifouling aanbrengen
  • Zwaar schuren en osmosepreventiesysteem of conserveringssysteem aanbrengen
  • Osmosebehandeling
  • Reparatie aanvaringsschade kiel en kielbalken
  • Controle en eventueel vervangen anoden
Om een goede hechting te verkrijgen, wordt door ons het onderwaterschip licht geschuurd, hiermee wordt extra laagdikte opbouw voorkomen, blijft het onderwaterschip strak, wordt vuil verwijderd en hecht de antifouling beter op de ondergrond. Wij gaan altijd verder met het merk en type antifouling die op het schip zit en gaan niet, zoals bij veel werven, uit kostenbesparing over naar een ander (goedkoper) type. Worden er tijdens het schuren beschadigingen in de onderliggende lagen geconstateerd, dan worden deze bijgewerkt.
Bij polyester onderwaterschepen kunnen wij een osmosepreventiesysteem aanbrengen hiermee heeft u de zekerheid dat het onderwaterschip voor vele jaren probleemvrij blijft. Vooral bij nieuw afgeleverde schepen wordt dit uit kostenbesparing vaak achterwege gelaten, maar voor de langere termijn is het een zeer goede investering.
Heeft uw schip eenmaal osmose, dan kunnen wij het onderwaterschip weer herstellen en beschermen. Zie ook bij osmosebehandeling.
Kreeft 13 │ 4401 NZ Yerseke │ Tel.: 0113-576006 │ E-mail: info@yersekegroup.nl WhatsApp Yerseke Watersportservice facebook Yerseke WatersportserviceTwitter Yerseke WatersportserviceLinkedin Yerseke WatersportserviceYoutube Yerseke Watersportservice