slideshowEnglishDeutsch
Motorjacht in winterberging Yerseke Watersportservice Motorjacht in botenlift Yerseke Watersportservice

Winterberging voor jachten

Geïsoleerd, verwarmd, stofarm, aparte werkplaats

Bent u op zoek naar een veilige plaats om uw schip te laten overwinteren? Wij kunnen u alle voorzieningen bieden voor zomer- of winterstalling, binnen of buiten. Middels de bovenstaande link kunt u een offerteaanvraag of reserveringsformulier ophalen.

Veiligheid

De botenstalling bestaat uit 3 afzonderlijke ruimten. De grote hal, de aparte werkplaats en de opslag/kantine/wc ruimte. Het terrein en de hal zijn 7 dagen per week open voor ligplaatshouders, door middel van een electronische sleutel op het hek en de toegangsdeur. Het verharde buitenterrein waarop de loods staat is volledig afgerasterd en voorzien van videobewaking. 's Nachts wordt de hal afgesloten en wordt de gehele loods stroomloos gezet. Alle ruimten zijn voorzien van een brandmeldsysteem. Op diverse plaatsen zijn brandhaspels en brandblussers aanwezig.

Netheid

In de winterstalling zelf mogen alleen lichte onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd, die geen overlast of gevaarlijke situaties opleveren voor andere schepen. Dus vernissen, in de wax zetten en het onderwaterschip schuren en schilderen kan wel. Lassen, slijpen, branden en intensief schuren kan niet. Bovendien zijn er in de winterstalling gratis schermen beschikbaar die rondom of tussen de schepen gezet kunnen worden om de eventuele overlast zo veel mogelijk te beperken. In de winterstalling en buiten is het huishoudelijk reglement van toepassing.

Opstellen

De schepen worden opgesteld op gepatenteerde Roodberg systemen. Voor motorboten en zeilschepen zijn verschillende jukken aanwezig. Groot voordeel van dit systeem is dat er nauwelijks belemmeringen rondom het schip zijn, waardoor alle plaatsen goed bereikbaar zijn. De jukken zijn voorzien van spanners en rubberen kussens, die tegen de scheepshuid gedrukt worden. Hierdoor zijn geen keggen e.d. nodig. Rondom de schepen blijft ruimte over om fatsoenlijk aan het schip te kunnen werken. De schepen worden niet als puzzelstukken in elkaar geschoven om zo de laatste m2 te kunnen benutten.

Schepen op havenplateau Yerseke Opstellen zeiljacht op bok Opstellen motorjacht

Verwarmd

Tijdens de winterperiode branden de kachels in de loodsen en wordt er middels grote ventilatoren geventileerd. Op deze wijze ontstaat er een constante luchtstroming door de gehele loods waardoor het vorstvrij blijft en condensvorming voorkomen wordt. Dit in tegenstelling tot niet geïsoleerde hallen, waar het in de loods 's winters net zo hard vriest als buiten, het vocht van het dak af druipt en waar door grote temperatuurwisselingen veel vocht ontstaat.

Werkplaats

Indien u groot onderhoud wilt uitvoeren, zoals het volledig kaal halen van romp of opbouw, las of slijpwerk aan uw schip, of uw onderwaterschip schillen bij osmose, dan kunt u terecht in onze aparte werkplaats. Deze afzonderlijke hal is volledig afgesloten, voorzien van verwarming, krachtstroom en verlichting.

Beschikt u over weinig tijd? Wij kunnen uw schip ook ophalen in uw jachthaven, maken het schip tip top in orde tijdens de winterperiode zodat u in het nieuwe seizoen zorgeloos van uw schip kunt genieten.

Heeft uw schip roer of motorproblemen? Wij kunnen uw schip ook naar Yerseke slepen.

Slepen schip met hekdrive problemen
Diverse jachten in winterstalling Yerseke Jeanneau zeiljacht met opsteljuk op botenwagen Motorjachten in stalling Yerseke
Kreeft 13 │ 4401 NZ Yerseke │ Tel.: 0113-576006 │ E-mail: info@yersekegroup.nl WhatsApp Yerseke Watersportservice facebook Yerseke WatersportserviceTwitter Yerseke WatersportserviceLinkedin Yerseke WatersportserviceYoutube Yerseke Watersportservice