slideshowEnglishDeutsch

Werkzaamheden

Tijdens de winterstalling kunnen wij al het onderhoud aan uw motoren en technische installaties uitvoeren, zodat u na de tewaterlating weer zorgeloos van uw schip kunt genieten. Ook het cleanen en waxen, vernissen, schilderen onderwaterschip en diverse soorten reparaties enz. kunnen wij voor u verzorgen.

Ook voor en na de winterstallingsperiode kunnen wij onderhoud aan uw schip uitvoeren, bijvoorbeeld het schoonmaken van de romp, opbouw en teakdek. Ook het verversen van de motorolie gebeurd in het water, zodat de motor met nieuwe, vochtvrije motorolie de stalling in gaat.

Klik in het menu werkzaamheden voor meer informatie over:

Motoronderhoud, inbouw boegschroeven, reparatie van schade aan polyester, staal en RVS, aanpassing of aanleg scheepselectra en navigatie apparatuur, aanpassing of nieuwbouw hydrauliek systemen, scheepstimmerwerk, osmosebehandeling, cleanen en waxen, teakdekreparatie of renovatie, polijsten gelcoat of lak, schilderen en vernissen, totale of gedeeltelijke refit, antifouling aanbrengen. Tevens worden diverse werkzaamheden op locatie uitgevoerd.

Caterpillar scheepsmotoren onderhoud Onderhoud aan Yanmar scheepsmotoren Onderhoud aan Volvo Penta scheepsmotoren
Onderhoud aan Mastervolt Whisper generatoren Onderhoud aan Kabola verwarmingssystemen Onderhoud aan Fischer Panda generatoren
Kreeft 13 │ 4401 NZ Yerseke │ Tel.: 0113-576006 │ E-mail: info@yersekegroup.nl WhatsApp Yerseke Watersportservice facebook Yerseke WatersportserviceTwitter Yerseke WatersportserviceLinkedin Yerseke WatersportserviceYoutube Yerseke Watersportservice