Yerseke Group

Onder Yerseke Group vallen een vijftal werkmaatschappijen.

Yerseke Handel Weg- en Waterbouw is een groothandel in weg- en waterbouwkundige materialen, zij levert o.a. aan GWW aannemingsbedrijven, bouwbedrijven, installatiebedrijven, gemeenten, provincies en Rijksoverheid. In ons magazijn in Yerseke hebben we een groot pakket aan materialen op voorraad, welke met eigen transport bezorgd worden. Daarnaast kunnen wij u voorzien van een stuk advies en berekening.

Yerseke Milieutechniek is gespecialiseerd in afvalwaterbehandeling en bodemafdichting d.m.v. folie, wij leveren en/of plaatsen o.a. vetafscheiders, olieafscheiders, septictanks en IBA's bij hoofdzakelijk horeca, transport en landbouwbedrijven en bij particulieren, veelal in samenwerking met bouw of installatiebedrijven. Bodemafdichting door folie omvat de totale aanleg van foliebassins t.b.v. vervuilde grond, vervuild of schoon water en onder afdichtingen bij chemische fabrieken.

Yerseke Onderhoud en Verhuur voert onderhoud uit aan drukrioleringsgemalen en IBA-systemen, in opdracht van veelal particulieren en ook waterschappen, gemeenten en recreatieschappen.

Yerseke Beheer verhuurt bedrijfsunits op het bedrijventerrein Olzendepolder te Yerseke.

Yerseke Watersportservice is een full-service winterstalling en jachtonderhoudsbedrijf.

Kreeft 13 │ 4401 NZ Yerseke │ Tel.: 0113-576006 │ E-mail: info@yersekegroup.nl