Bedrijfsprofiel

Structuur Yerseke Group
Yerseke Handel Weg- en Waterbouw is een groothandel in materialen voor de weg- en waterbouw, u kunt hierbij denken aan drainage, riolering, putten, goten, weefsels, vliezen en folie, rond en harthout, wegbebakening. Een groot deel van ons assortiment hebben wij in Yerseke en in Biervliet op voorraad liggen.
Yerseke Milieutechniek ontwerpt, levert, plaatst en onderhoudt installaties t.b.v. afvalwaterbehandeling zoals olie-benzineafscheiders, vetafscheiders en IBA's. Tevens folieafdichtingen van HDPE, PP en PVC folie, pompinstallaties t.b.v. drukriolering, HDPE en PP leidingsystemen d.m.v. electro- en spiegellas.
Yerseke Onderhoud en Verhuur verhuurt pompinstallaties t.b.v. bronbemaling, (diep)drains en vuilwater. Aangedreven door dieselmotoren of elektromotoren geheel geluidsgedempt. Tevens verhuur van aggregaten en compressoren. Het onderhoud bestaat uit periodiek onderhoud aan o.a. bovengenoemde pompen en aan een groot aantal drukrioleringsgemalen in de buitengebieden en bij industrieën, ook een fors aantal IBA's bij woningen in het buitengebied worden jaarlijks onderhouden.
Yerseke Watersportservice verzorgt winterberging en onderhoud aan jachten. Tevens verhuur werkplaats en diverse gereedschappen.
Yerseke Beheer verhuurt bedrijfsunits in "bedrijfsverzamelgebouw Yerseke", tevens verhuur bedrijfsterrein en tijdelijke opslagruimte.
Bovengenoemde werkmaatschappijen zijn reeds 25 jaar actief in Zuidwest- Nederland en Noord-België.
Voor de inschrijvingen van deze bedrijven klik op deze link.
Kreeft 13 │ 4401 NZ Yerseke │ Tel.: 0113-576006 │ E-mail: info@yersekegroup.nl