slideshowEnglishDeutsch

Cleanen, waxen en polijsten jachten

Wij kunnen de lak of gelcoat van uw schip weer helemaal schoon en glimmend maken. Voordat het schip uit het water gaat, wordt het geheel met shampoo schoongemaakt en later tijdens de winterstalling wordt het schip geheel gecleand en gewaxt. Bij krassen, verkleuring of verkrijting van de gelcoat kunnen we het schip ook polijsten, waardoor de glans blijvend terugkomt.

Afhankelijk van het oppervlak, de vervuiling en het materiaal kiezen wij het passende product om het oppervlakte schoon te maken en vervolgens te beschermen met een (Teflon) was. Het eindresultaat is een schoon en glanzend oppervlak waar de vervuiling voor een lange tijd geen grip op krijgt. Ook glas, aluminium en RVS wordt behandeld en bij schepen met een cabriokap wordt ook het inwendige glas, dashboard en interieur gecleand en gewaxt. Bij patrijspoorten met vliegenhorren worden deze tijdelijk verwijderd en gereinigd.

Eventueel kunnen we deze werkzaamheden ook op locatie uitvoeren.

3M cleanen en waxen jachten
Kreeft 13 │ 4401 NZ Yerseke │ Tel.: 0113-576006 │ E-mail: info@yersekegroup.nl WhatsApp Yerseke Watersportservice facebook Yerseke WatersportserviceTwitter Yerseke WatersportserviceLinkedin Yerseke WatersportserviceYoutube Yerseke Watersportservice